AYDIN / BOZDOĞAN - Örtülü İlkokulu

Kas

DEPREM TATBİKATIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİK.

Kas

Öğrencilerimiz değerli öğretmenlerimiz için hazırladıkları programı coşkuyla sundular. Öğretmenlerini önemini belirten şiir ve yazılar okudular.

Program sonunda erkek öğretmenler arasında mini bir basketbol atış yarışması da düzenlendi.

Kas

Öğrencilerimiz 10 Kasım Günü Atatürk´ü anmak için program düzenledi. Kendi emekleriyle yaptıkları rozetleri göğüslerine taktılar. Atatürk´ün büstünü de çiçekle süsleyerek şiirler ve ulu önderin hayatına dair yazılar okudular.

Kas

Sınıf Öğretmenimiz Özcan Günay liderliğinde öğrencilerimiz Nazilli´de yapılan Satranç yarışmasında dereceler ve kupa kazandılar kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Bayram kutlamaları ilk olarak köy meydanı yürüyüşü ile gerçekleşti. Bando takımımız la köy merkezinde küçük bir gösteri yapıldı. Daha sonrasında öğrencilerimiz şiirler ve günün anlamına dair düşünceleri dile getirdiler.